Belföld

Cigarettát kértek a meleg pécsi orvosoktól, aztán agyba-főbe verték őket

A libernyák média szerint azért kaptak mert melegek…

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 25 éves kovácshidai és egy 20 éves bostai férfit, akik a gyanú szerint június 27-én 6 óra körül Pécsett, a Bajcsy-Zsilinszky és a Cindery utca sarkán szóváltásba keveredtek két másik férfivel.

Ezt követően többször megütötték, megrúgták őket úgy, hogy az egyik sértett eszméletét vesztette.
A rendőrök a beszerzett adatok alapján beazonosították a feltételezett elkövetőket, majd elfogták és előállították őket a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését.

Egyes, nem hivatalos információk szerint a két férfibe azért kötöttek bele, mert melegek voltak; vagy annak tűntek. Ezt azonban egyelőre senki nem erősítette meg. A rendőrség mindössze annyit közölt a feltételezéssel kapcslatban, hogy a megvert férfiak szexuális beállítottsága nem közérdekű adat, de minden kürülményt megvizsgálnak. Pecsaktual.hu információi szerint, valóban két meleg fiatal volt az, akit megtámadtak miután kimentek az utcára egy szórakozóhelyről.

A sértettek szexuális beállítottsága mellett az elkövetők származása sem közérdekű adat. „Cigaretátt kértek”…

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább