Belföld

Ceglédi szerint Márki-Zay még egy kormányülés megtartására is alkalmatlan

„Nincsen benne lényeglátás, arányérzék, és képtelen megkülönböztetni a Facebookon szembejövő dolgokat az élet nagy kérdéseitől” – szögezte le a politikai elemző.
Márki-Zay Péter élő vitára hívta Deák Dánielt. Erről beszélt az ATV Öt című műsorában Vona Gábor, Konok Péter, Ceglédi Zoltán és Hont András.

“Öröm nézni ezt a vergődést: teljesen kikészültek a balliberálisok az ATV-ben attól, hogy Márki-Zay kihívott engem is vitázni” – fűzte hozzá a diskurzushoz Deák Dániel.

Ceglédi Zoltán fogalmazta meg legsarkosabban mondandóját:

– Azt látom, hogy itt emberek még fel sem akarnak nőni a feladathoz, hogy pár hét múlva ezt az országot irányítani fogják.

Ha Márki-Zay Péternek tudása, igénye, ideje, koncepciója van arra, hogy megkeressen olyan embereket, akiknek hat méterrel alatta van a helye bármilyen táplálékláncban, akkor ő nem alkalmas arra, hogy egy kormányülést levezessen, mert nincsen benne lényeglátás, arányérzék, és képtelen megkülönböztetni a Facebookon szembejövő dolgokat az élet nagy kérdéseitől.

“Ez szerintem egy óriási kudarc.”

Forrás: Mandiner

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább