Sport

Callum Styles: Szeretném meglőni az első gólomat a magyar válogatottban

A magyar labdarúgó válogatott középpályása, Callum Styles elárulta, miért nem lett a Ferencváros játékosa a nyári átigazolási szezonban, és arról is mesélt, hogy szerinte az egész ország a nemzeti csapat mögött van.

Callum Styles remek formában van klubcsapatánál, a Barnsley játékosa a legutóbbi két fordulóban kétszer volt eredményes, de már címeres mezben is megzörgetné a hálót.

„Nagyon rég szeretném meglőni az első gólomat a magyar válogatottban, és szeretnék támadásban jobban érvényesülni a csapatban, de a szövetségi kapitány elképzeléseiben, ahogy mindenkinek, úgy nekem is megvan a saját szerepem – mondta az M1-nek Callum Styles. „Én a középpálya közepén tudok a legnagyobb hasznára lenni a válogatottnak, remélhetőleg a következő meccseken kicsit szabadabban mozoghatok majd a támadóharmadban, és gólt is szerzek.”

„Nagyon szeretnék kijutni az Európa-bajnokságra, hihetetlenül sokat jelentene nekem, ha pályára léphetnék a jövő nyári kontinenstornán. Gyerekként ezeket a mérkőzéseket nézve nősz fel, a gondolat, ha sikerül kijutnunk, akkor ennek én is része lehetek egyszerűen csodálatos. Nagyon jó csapatunk van és én bízom magunkban” – mondta a 23 éve középpályás.

A magyar labdarúgó-válogatott legközelebb október 14-én lép pályára. Marco Rossi csapata a Puskás Arénában, telt ház előtt játszik Szerbiával Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést, a megvásárolható jegyeket kevesebb mint három óra alatt elkapkodták a szurkolók.

„Az, hogy a válogatott következő mérkőzésére ilyen hamar elfogytak a jegyek, jól mutatja, hogy az egész ország mögöttünk áll, mi pedig szeretnénk büszkévé tenni a szurkolóinkat. Szükségünk is lesz a támogatásukra, mert egy Szerbia elleni győzelem óriási lépés lehet a kijutás felé” – vélekedett.

Styles neve többször is felmerült a magyar rekordbajnok Ferencvárosi TC csapatánál. A legutóbbi, nyári átigazolási időszakban is megkeresték, végül azonban Angliában maradt a magyar válogatott középpályása.

„A Watforddal már mindenben megegyeztünk, de a Barnsley túl sokat kért értem, amit végül nem fizetett ki a klub. Ez a folyamat kissé elhúzódott, így azok a klubok, amelyek érdeklődtek irántam, ilyen volt például a Ferencváros is. Más játékost igazoltak helyettem” – mesélte Styles, hogyan nem lett a Ferencváros játékosa, aki elárulta. Már a télen szeretne váltani, és magasabb osztályban szerepelni.

(M4Sport)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább