Külföld

Caesarnak öltözve tiltakozott az iskolai LMBTQ ellen egy apuka

Concordban (USA) egy apuka Julius Caesarnak öltözve ment be a gyereke általános iskolájának szülői munkaközösségi értekezletére, hogy így tiltakozzon az ott folyó LMBTP propaganda ellen. Különösen kiakadt az egyik tanárra, aki férfi létére nőnek öltözve tanít.

„Caesar vagyok! Julius Caesar római császár. És nő is. Valaki itt elhiszi ezt? Hogy én vagyok Caesar? Természetesen nem. Ez nevetséges.
Azért vagytok itt, hogy a gyerekeink fejlődését szolgáljátok! Hogy az igazságot tanítsátok nekik, ne hazugságokat. Tényeket, ne fikciót. Biológiát, ne politikai programot. Mint adófizetők, megérdemeljük, hogy azt tanítsátok nekik, amiért fizetünk, és ne valami politikai agymosást, legyen az baloldali vagy jobboldali!”

Az iskola szóvivője csak annyit tudott erre kinyögni, hogy „visszautasítjuk a gyűlölet és a diszkrimináció minden formáját, és örülünk a közösségünk sokszínűségének”.

Ave Caesar!

Forrás: Gerilla Facebook

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább