Belföld Kiemelt

Büntetett előéletű exrendőr újpesti focihuligánt fizet Magyar Péter

Bűncselekmények miatt rúgták ki a rendőrségtől…

A Metropol számolt be arról, hogy kigyúrt alvilági figurák vigyáznak a baloldal új messiására, vagy inkább a jobboldal júdására, „nem félünk” Magyar Péterre. „50 milliós BMW-k, csúcstechnika, a pesti éjszakából jól ismert alakok” -szólt a hír, amit mi is átvettünk. 

Óriási botrány lett abból, hogy a testőrei törvénytelenül, önkényesen lezárták a Debrecenbe tartó Intercity egyik vasúti kocsiját, hogy „Magyar úr” – ahogy ők nevezik – zavartalanul utazhasson – emlékeztet összefoglalójában a Metropol. A testőrök a büfékocsiba tartó vagy helyüket kereső utasokat vegzálták és mozgásukban korlátozták. Eközben Magyar Péter testőrkommandójának nagyobb része BMW X6-osokkal, Mercedes buszokkal karavánt alkotva az autópályán ment Debrecenbe. Mire a vonat megérkezett, már kiosztották egymás között a „szolgálati” csúcstechnikát, felszerelkeztek a fülhallgatókkal és adóvevőkkel.

A testőrök irányítója a Jobbikból érkezett, mint kb mindenki aki Magyar környékén van. Igen, a Jobbik legújabb név-, arculatválásáról van szó, amit ugyanazok finanszíroznak, mint akik Vona vagy éppen MZP kampányát fizették, de erről és a titkos találkozókról majd legközelebb bővebben is írunk.

A Metropol által megkérdezett szakértők a testőrkommandó tagjai között felismertek több, a pesti éjszakából és az alvilágból jól ismert „nehézsúlyú személybiztosítót”.

A képeken látható egyik alvilági személy K.Tibor, aki fiatalon focihuligánként tevékenykedett, az Újpest szurkolótáborába járt, a Viola Kaos nevű huligán csoport tagja volt. Később rendőrnek állt, a Készenléti Rendőrség illetve a 15.kerületi kapitányság járőre volt.

Információink szerint, a rendőrségtől bűncselekmények elkövetése miatt kellett távoznia, ezután kidobóként és biztonsági őrként dolgozott és szidta a kormányt ahol csak tudta, mondván neki járna a korkedvezményes nyugdíj.

A kérdés, hogy milyen jogon nevez bárkit is bűnözőnek Magyar Péter, ha ilyen büntetett előéletű embereket fizet és azok védik?

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább