Belföld Kiemelt

Budapesten tombolnak a szexuális aberrációk (+18)

„Itt egy hedonista univerzum”

– mondta a leglátogatottabb magyar fétis és szadomazó buli, a Freedom Fetish megalkotója.

A 444 egyik újságírója, Bankó Gábor évek óta jár különböző aberrált fétis bulikba, ahol saját bevallása szerint is tudatmódosítók használatára épülnek az esték.

A budapesti „hedonista univerzum” elkezdte kinőni magát, októberben már előre elkelt minden jegy egész decemberre, ezért februárban megnyitják az ország első állandó fétisklubját, a Ministry of Freedomot is. Az eseményekre átlagos utcai ruhában tilos a belépés, „talán még a fekete szigszalaggal leragasztott mellbimbó számít a legvisszafogottabb viseletnek” – fogalmazott Bankó.

Az eseményeken külön termet tartanak fenn különböző kínzóeszközöknek, vannak privát helyek is a szexuális devianciákat kielégíteni, de az egész eseményen jellemző a nyilvános szex.

Az esemény szervezője szerint a dress code-nak is ez a lényege, hogy sikerüljön teljesen kilépni a mindennapokból: „ha jól fel van építve, hogy teret engedj az emberek szabadságának, és hogy fel merjék vállalni, ami beindítja őket, akkor az berobban, és egy ilyen szexuálisan túlfűtött, izzó levegő jön létre”.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább