Belföld

Budai Gyula Ujhelyinek: Itt az idő, hogy jelentkezz katonának Ukrajnába!

Nem kicsit szúrt oda Ujhelyi Istvánnak Budai Gyula, aki az MSZP-s politikus egyik közösségi bejegyzésére reagálva találta fejen azt a bizonyos szeget.

A kormánypárti képviselőnél Ujhelyi napokban írt bejegyzése verte ki a biztosítékot, aki a napokban arról értekezett, hogy Orbán Viktor legutóbb azzal a Lukasenkával tárgyalt, aki most Oroszország mellett áll a háborúban.

Budai Gyula fideszes politikus sosem rejtette véka alá véleményét, és ezúttal sem tett kivételt a szocialisták egykori üdvöskéjével, aki valamiért nagyon fontosnak tartotta arról értekezni, hogy miért is “érdekes” Orbán Viktor és a fehérorosz elnök korábbi találkozója, az MSZP-s politikus szerint egyébként mindez azért vet fel kérdéseket, mert Lukasenka Oroszország mellett áll a háborúban.

Budai Gyula minderre úgy reagált: Ujhelyi jobban tenné, ha inkább Márki-Zay elképzeléseit követné, és jelentkezne katonának.

„Itt az idő, hogy Márki-Zay Péter (sic!) elképzelésének megfelelően jelentkezz katonának Ukrajnába! Szerintem te katona sem voltál ahogy elnézlek, így azért nehéz lesz!” – kommentelte Budai Gyula Ujhelyi István egyik Facebook-bejegyzése alá.

Forrás: Pesti Srácok

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább