Belföld

Budai Gyula: Hadházy megzsarolta Karácsony Gergelyt

Budai Gyula szerint Hadházy Ákos tudott a zuglói parkolási botrányról, és nem csak Tóth Csabát, de akár karácsony Gergelyt is zsarolhatta az üggyel, akinek a kerület egykori polgármestereként szintén tudnia kellett a mutyiról.
Budai Gyula közösségi oldalán fejtette ki, hogy milyen háttéralkuk köttethettek Zuglóban. A fideszes politikus szerint Hadházy Ákos nem csak Tóth Csabával egyezhetett ki a hallgatásáért cserébe, de Karácsony Gergelyt is, aki Zugló volt polgármestereként valószínűleg tényleg benne volt a parkolási botrányban.

“Hadházy Ákos az ellenzék zuglói jelöltje tudott a zuglói parkolási mutyiról! Ismerte a szereplőket, és tudott a vesztegetési pénzek átadásáról! Hadházy Ákos előbb megállapodott Horváth Csabával, Zugló MSZP-s polgármesterével, hogy a támogatásáért cserébe nem fogja támadni, majd a parkolási üggyel megzsarolta Tóth Csaba Zugló szocialista képviselőjét! Tóth Csaba a zsarolás hatására lépett vissza az előválasztáson, így Hadházy Ákosnak nem volt ellenfele!
Hadházy Ákos nem állt itt meg, szintén a zuglói parkolási botránnyal zsarolták meg Karácsony Gergelyt, aki mint Zugló akkori polgármestere mindenről tudott! Ő írta alá a parkolási szerződést, nem vétózta meg a közbeszerzési eljárást! Karácsony Gergely a politikai zsarolás hatására pedig visszalépett a miniszterelnök-jelöltségtől Márki-Zay Péter javára! Időközben Horváth Csabát és Tóth Csabát is gyanúsítottként hallgatta meg az Ügyészség vesztegetés bűncselekménye miatt!”

“Hadházy Ákos egyébként Márki-Zay Péter unokatestvére! Így már minden világos!”
– írta közösségi oldalán Budai

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább