Sport

Brazil védőt igazolt a Fradi

A klubnál bíznak benne, a ballábas játékos hatékonyan tudja majd a támadásokat is segíteni.

Újabb légióssal erősített a bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapata. A brazil Raul Gustavo a Corinthians együttesétől került a zöld-fehérekhez.

A brazil klub hivatalos honlapja már két nappal korábban bejelentette, hogy tárgyalnak a magyar klubbal a játékosról.

Amint arról a zöld-fehérek honlapja beszámolt, a 25 esztendős játékos korábban futballozott már Európában, 2018 nyarától egy évet töltött Horvátországban a Lokomitva együttesében, majd visszatért hazájába, ahol a Corinthians játékosa lett.

A São Paulo-i együttesben összesen 53 mérkőzésen lépett pályára, hat találatot és három gólpasszt jegyzett.Kétszer is kölcsönadták, előbb az Inter Limeirának, majd a Bahiának a 189 centiméter magas védőt.

Hajnal Tamás sportigazgató elmondta, mindenképpen a középső védő posztján szerettek volna erősíteni ballábas futballistával, hogy minél több variációs lehetőségük legyen a játék felépítését illetően. Véleménye szerint Raul az erejével, a gyorsaságával és a képességeivel nagyban tudja majd támogatni a játékukat.

Borítókép: fotó: fradi.hu
(Mandiner)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább