Kiemelt Külföld

Bojkott indult a transzvesztitákkal reklámozó Jack Daniels whiskey ellen is

Budweiser (Anheuser Busch) négy milliárd dollárt veszített az értékből a bojkott miatt…

Mint arról beszámoltunk, nem kicsi botrány kerekedett abból, hogy a híres amerikai sörgyártó cég, a Budweiser (Anheuser Busch) , az egyik termékéhez egy transznőt (biológiai férfit) használt reklámarcnak. A konzervatívok sorra jelentették be, hogy bojkottálják a vállalat termékeit, egyre többen fordulnak a woke mozgalom ellen, sőt, a híres rocker, Kid Rock, egy videót is posztolt, ahol fegyverrel lövi a transznő arcával ellátott sörösdobozokat.  Ezt ide kattintva láthatja. 

Az eset után pár nappal az ismert konzervatív kreatív igazgató Benny Johnson a twitteren emlékeztette az embereket egy 2021-es Jack Daniel’s Pride kampányra, amelyben öreg transzvesztiták, drag queenek, név szerint Bebe Zahara Benet, Trinity the Tuck és Manila Luzon is részt vettek.

A reklámkampányban a három transzvesztita a legendás Jack Daniels lepárlóban, a tennessee-i Lynchburgban forgatott, ahol a „nagyvárosi drag queenek a kisvárosi élethez alkalmazkodnak, miközben előkészítették a 155 éves létesítmény legelső Pride-ünnepségét”. (videó lent)

Johnson szerint ezek után már csak az elmebetegek vásárolják a Jack Daniels whiskeyt.

A poszt után most is bojkott indult, akárcsak a Budweiser sör esetében, és sorra jelezték a konzervatív vezéregyéniségek a csatlakozásukat. A Grammy-díjas countryzenész, Travis Tritt,  Juanita Broaddrick konzervatív aktivista, vagy éppen a kommentátor és a House of Shades sztárja, Michael Knowles.

Ő azt nyilatkozta egy műsorban, hogy „a Jack Fire-t fogyasztó emberek 100%-a homoszexuális. Lehet transz vagy drag queen vagy bármi, de ez nem heteroszexuális ital.”

A Jack Daniels székhelye a Tennessee állambeli Lynchburgban található. Az állam a közelmúltban az országban elsőként fogadott el törvényt, amely betiltja a transzvesztita showműsorokat.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább