Kiemelt Külföld

Bevándorló gyerekeket erőszakolt a melegszervezet tanácsadója

A svéd RFSL szerint a pedofilok is szeretetet és törődést nyújthatnak gyerekek számára…

Miközben az adófizetők pénzén élősködik és a média folyamatosan ajnározza, az Európa lepratelepjének számító Svédország Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű, Queer és Intersex Föderációja (röviden RFSL) előszeretettel szervez olyan programokat, melynek keretében tagjai gyerekekkel fajtalankodnak.- írja a karpatok.net.

Majd folytatják, hogy a hiába próbálja az LMBTQ lobbi megmagyarázni, bizony a homoszexualitásnak és a pedofiliának van köze egymáshoz mert  „a társadalom 1-2 százalékát kitevő LGTBQ közösség felelős a molesztálások 40 százalékáért.”.

Ezen állításukat megerősítve a Svenska Dagbladet cikkét említik. Ebben arról írnak, hogy az RFSL egy tanácsadó munkatársa legalább négy menekültként Svédországba érkezett gyereket erőszakolt meg és további kettőt molesztált Paulina Pilati ügyész elmondása alapján.

Az elkövető már a 90-es évek óta az RFSL stockholmi irodájában dolgozik és a frissen az országba érkezett emberek mentális egészségével volt hivatott foglalkozni.

Az áldozatok állításuk szerint féltek, hogy ha bárkinek is szólnak a történtekről az ellehetetlenítené, hogy az országban maradjanak, többen pedig arról számoltak be, hogy azért léptek kapcsolatba az illetővel, mert azt mondták sokkal gyorsabban el tudja intézni a papírmunkát.

A Svenska Dagbladet információi szerint amikor egy Samuel nevű fiú érkezett az irodájába, a homoszexuális tanácsadó azonnal bezárta az ajtót és elkezdte fogdosni, miközben azt mondta a kisgyereknek, hogy “tegyen meg neki valamit” és vetkőztetni, majd erőszakolni kezdte.

A RFSL annak ellenére, hogy már korábban is voltak panaszok az illetőre nem cselekedett, és magának a szervezetnek is problémás a múltja, ugyanis már több tagjukat elítélték pedofília és molesztálás végett, az pedig csak hab a tortán, hogy maga a szervezet közleményben állt ki a pedofília mellett azzal érvelve, hogy “a pedofilok is szeretetet és törődést nyújthatnak gyerekek számára“.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább