Belföld

Berecz Mátyás: Az ellenzék hangja vidéken alig hallható

Berecz Mátyás szerint ellenzék „hangja” vidéken alig hallható.

Persze tudjuk Mátyás, hogy mindig ráfogjátok valamire a vereséget és a vidékiek lenézése, lebutázása és a Fidesz szavazók degradálása az egyik taktikátok.

De a vidékiek nem hülyék, Mátyás, emlékeznek a balos kormányokra, a megszorításokra, a drága rezsire, az elvett családtámogatásokra és a munkanélküliségre, amit a balos kormányoktól kaptak.

Az igazság az Mátyás, hogy az emberek ma jobban élnek és ezért szavaznak Orbán Viktorra.

Persze mindig rá lehet fogni valamire a vereséget ahelyett, hogy elismerné a baloldal, hogy nem nőtt fel a feladathoz, nem egységes, nem felkészült, nem kormányképes, egyszóval alkalmatlan.

Az meg nem igaz, hogy nem jut el vidékre a hangotok, hisz nem a középkorban élünk, 98% az internet lefedettség Magyarországon, az internetből pedig 80%-ban az ellenzéki gyűlölet folyik, de rengeteg plakátról is nem rég még Karácsony nézett le ránk azt hirdetve, hogy legyőzi Orbánt, de a rengeteg balos stand mellett, rengeteg Dobreves, Karácsonyos szórólap is eljutott vidékre és bizony az arra hajlamos át tud kapcsolni az RTL klubra, ATV-re, Euronewsra, ha baloldaii propagandára vágyik.

Inkább a vidékiek gyalázása helyett programokkal próbáljátok megszólítani őket.

Forrás: Dobó Népe,

Fotó: EzaLényeg.Eger

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább