Sport

Belgium: Lengyel huligánok csaptak össze marokkóiakkal egy küzdősport gálán

Óriási izgalmak előzték meg Badr Hari és Arkadiusz Wrzosek visszavágóját. Az első bunyót a lengyel srác nyerte.  A visszavágó azonban világraszóló botrányba fulladt és félbeszakadt a mérkőzés – írja a totaldamage.hu.

A lengyel nehézsúlyú harcos nagy magabiztossággal vágott neki a csatának, annak ellenére, hogy az első meccs után azt nyilatkozta, nem szeretne másodjára is összecsapni a holland-marokkói bunyólegendával, aki még mindig nagyon veszélyes, ennyi év után is.

Gyakorlatilag kis híján megismétlődött az első mérkőzés forgatókönyve: Hari ismét dominált az erősebb ütésekkel és rúgásokkal, Arkadiusz testét bombázta ezekkel keményen, magasan megnyerve az első menetet.

A lengyel a második menetben azonban ismét megvillant, egy repülő térdessel megint a földre küldte Badr-t, aki csak hosszú másodpercek után tudott felkelni a földről. A menet ezt követően egy nagy adok-kapokkal ért véget.

Amint a harcosok visszamentek a sarkukba,, de közben a lengyel srácnak szurkoló Legia Varsó (és az őket támogató Den Haag) huligán miatt kitört egy nagyon komoly tömegverekedés a nézőtéren, ütötték-vágták egymást az emberek, székeket is dobáltak, páran ki is menekültek a csarnokból.

Nem volt elég biztonsági ember a botrányos jelenetek megakadályozásához, ezért rohamrendőröket kellett hívni. A lengyelek a marokkói szurkolókkal csaptak össze, akik egyébként sokkal többen voltak.  Annyira ez nem meglepő, hiszen a küzdelem Belgiumban volt, és hát ugye a nyugat-európai városokban már többségben vannak az afrikai és közel-keleti migránsok.

A szervezők még vártak egy kicsit, hátha csitulnak a kedélyek, de a helyzet egyre rosszabb lett, és Hari is inkább hergelte a sajátjait, mintsem csitította.

A Pay Per View gálát emiatt idő előtt le kellett állítani, így sem a döntő menetet nem láthattuk Hari és Wrzosek között, sem a főmérkőzést Ben Saddik és Levi Rigters között.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább