Kiemelt

Békemenetet jelentettek be június elsejére

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margit-szigeti Nagy-rétre a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA).

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány úgy fogalmazott, hogy „legyen aznap a Margit-sziget szimbolikusan a béke szigete”. A közlemény szerint Brüsszel a háborúra készül, a magyar dollárbaloldali politikusok pedig támogatják ebben.

Az európai vezetők háborús lázban égnek. Pénz, fegyverek és harci eszközök küldése után már tervezik a katonai segítségnyújtást is. Sőt, a francia elnök már az atomfegyverek használatáról is megnyitná a vitát. Meg kell állítanunk a háborús őrületet! – fogalmazott a szervezet.

A közleményben kiemelték: „Mi, magyarok, a világháborúk borzalmai árán tanultuk meg, hogy a béke és csakis a béke az egyetlen elfogadható álláspont. Magyarország ma a béke szigete. És azt szeretnénk, ha ez így is maradna. Minden békeszerető embert, a menetet szervezők arcaival, szeretettel várunk!”

(Index nyomán)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább