Belföld

Beindult a tipikus baloldali álhírgyártás a pedofil ügyben

Durva álhír terjed, miszerint én, vagy az általam vezetett önkormányzat 2015-ben kitüntette a pedofil botrányba keveredett Bite Zsoltot. Ez tipikus baloldali hazugság

– írja közösségi oldalán Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője rámutatott arra, hogy az álhírt Pikó András baloldali polgármester hirdeti egy videóban és más helyeken is, miközben éppen ő az, akiről előkerült egy korábbi fénykép, ahol egy bizonyos rendezvényen a 15 éves fiúval szexuális kapcsolatot létesítő pedofillal “egy társaságban van”.

Kocsis Máté kiemeli, hogy

A kínos ügyről a VIII. kerület vezetője hazugságokkal és az én besározásommal igyekszik elterelni a figyelmet, ezért terjeszti az álhíreket.

Egyébként Pikó Andráséknál nem ismeretlen a gyermekek felé irányuló szexuális propaganda, hiszen ezt feladatként bele is írták a kerület programjába tavaly.

Két józsefvárosi gyermek apjaként is annyit üzenek nekik: el a kezekkel a gyermekeinktől! A szükséges jogi lépéseket természetesen megteszem az álhír terjesztőivel szemben.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább