Belföld

Bayer Zsolt: Magyarország szabadsága a tét

Nem azokat az időket éljük, amikor másokra várhatunk, mert most mindenkinek meg kell tennie a magáét, ugyanis utóbb és utólag már késő lesz: végérvényesen és visszavonhatatlanul késő – mondta Bayer Zsolt publicista az Origónak adott interjúban a március 15-re szervezett Békemenet kapcsán.

Bayer Zsolt úgy látja, most ismét Magyarország szabadsága és függetlensége a tét. A publicista szerint ha a baloldal most lerombolná az országot és az eddig elért eredményeket, azt már nem lehetne visszafordítani.

– A baloldal nem árul zsákbamacskát, elmondták, mit akarnak: Európai Egyesült Államokat. Mi pedig azt gondoljuk, hogy ez a magyar nemzet számára a véget jelentené, és ezt mi nem szeretnénk – szögezte le. Bayer Zsolt emlékeztetett a miniszterelnök korábbi nyilatkozatára, amely szerint „a baloldal soha nem tudja annyira tönkretenni ezt az országot, hogy mi ne építsük újra és újra fel”. A publicista szerint ez igaz, de most nem pusztán erről van szó. Az Európai Egyesült Államok lázálma, mindaz, ami ma a világban zajlik, a nemzeti létünket fenyegeti. Ezt utólag pedig már nem lehetne rendbe tenni.

„A mostani a legelső Békemenethez mérhető fontosságú lesz, és most úgy látom, hogy ismét, úgy, mint 1848-ban, Magyarország függetlensége és szabadsága a tét, de ez nyilvánvalóan az áprilisi választás tétje is egyben” – szögezte le.

Bayer Zsolt szerint a jobboldali közösségen belül tapasztalható elszántság és a hangulat is azt mutatja, hogy a legelső Békemenethez hasonló tömeg fog összegyűlni – vagy annál még nagyobb.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább