Belföld

Baranyi Krisztina szerint a Fradi szurkolói közössége „riasztó”

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere a Telexnek adott interjúban többek között kitér az ATV-s botrányára, a Fradiról mondott kemény kritikáira, valamint Ferencváros helyi kérdéseire is.

Úgy látszik folytatódik a „Baranyi-gate”, a ferencvárosi polgármester Telexnek adott interjújából kiderült, hogy Baranyi szerint „véget kellene vetni annak, hogy lassan minden politikus és közéleti szereplő úgy kezeli a kormányzati propagandamédiumokat, mintha mind valódi sajtó lenne.

Az emberek nem tartják annak”– fogalmazott a polgármester. Hozzátette azt is, hogy szerinte igény volt arra, hogy ezt egy politikus kimondja.

Az interjúban szóba került Baranyi azon kijelentése is, mely szerint a Fradi játékától nem kell hasra esni, a polgármester úgy véli, hogy a zöld-fehérek „közpénzcsilliárdokból pusztán az európai középmezőny aljáig jutottak”.

A politikus ezúttal arra is kitért: De egyrészt engem elriaszt az a szurkolói közösség, ami ott a keménymagot alkotja, másrészt pedig úgy éreztem, hogy a klubvezetők nem látnak szívesen” – nyilatkozta Baranyi.

Hozzátette: „De ami ennél fontosabb: nem olyan lenyűgöző a játék sem”.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább