Belföld

Baloldali „keresztapa” könyvét reklámozza a Mi Hazánk

Hol vannak már azok az idők, amikor a hazai radikális jobboldal vezérei le akarták dózerolni és sóval behinteni az RTL vagy éppen az Hit Gyülekezetéhez sorolt ATV székházát. Volt idő, amikor a pipogyaságáról ismert és Terry Blackkal hírbehozott Vona Gábor is ezzel turnézott.

Az idők változnak, a szektatévéhez, ATV, a hírek szerint megfelelő összeg befizetése után lehet bejutni, és azt is megmondhatjuk, mit kérdezzenek tőlünk. Legalábbis ezt írják a nagyobb híroldalak, de erről lehet Dúró Dórát kéne megkérdezni.

Lehet, hogy ő nem fizetett, hiszen annak idején a „karlendítő Mi Hazán Ifjait” azért rúgták ki a pártból (valójában csak hátratolták őket és csak két év után jöhettek elő) mert az ATV kifejezett kérése ez volt, ellenkező esetben Dúró nem mehetett volna hozzájuk.

Azóta a hitgyülis ATV és a hozzájuk tartozó csatornák (pl.ultrahang) a Mi Hazánk legnagyobb támogatói.

A pártnak (pontosabban annak pénzéhes lyobbikos részének) sikerült újabb  szintet süllyednie.

A párt hivatalos híroldala  a Magyar Jelen,. Ezen az oldalon szólalt meg a magyar alvilág egykori (nyíltan zsidó származású) keresztapája, ex-bűnözője Tasnádi Péter.

A Magyar Jelen PR cikkel reklámozza a baloldali, fideszgyűlölő Tasnádi Péter és ügyvédjének közös könyvét, mely cikkben sikerül párhuzamot vonni Budaházy és Tasnádi között, mondván ahogy nem volt terrorista Budaházy, úgy nem volt keresztapa Tasnádi, aki amúgy a face oldal alapján, „Tasnádi a magyar keresztapa „pólókat árul.  A cikk végén még a könyvrendelés részletei is láthatóak. Mindez egy „zsidózó” és „bűnöző-ellenes”  párt híroldalán, ahol a főszerkesztőt annak idején azért rúgták ki az egyik fideszes újságtól, mert „zsidózott”.

Ezek után gondolkodjuk el a színházat nézve , amikor a roma vezetők azt mondják, hogy más roma vezetők pénzért mentek a Mi Hazánk ellen tüntetni, vagy amikor a párt elnöke és Tasnádi látványosan egymásnak estek videóikkal, illetve ki hozta össze a pártelnök és L.L.Junior nevű celeb „vitáját”, ami akár egy melegbárban is készülhetett volna, mert minden volt, csak nem vita.

Tasnádi Péter a magyar alvilág egyik legismertebb alakja,  aki kisebb megszakításokkal összesen 16 évet töltött börtönben többek között önbíráskodás, súlyos testi sértés, zsarolás, lőfegyverrel visszaélés és bűnszervezetben elkövetett emberölés kísérlete miatt.  1987-ben Izraelbe emigrált, 1991-ben költözött vissza Magyarországra. (forrás: wikipedia)

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább