Belföld Külföld

Balázs Péter a Timesban gyalázza Magyarországot

Balázs Péter a Timesban gyalázza Magyarországot

Miért van óriási huligánprobléma a magyar meccsen? című keddi iromány Balázs nyilatkozata nélkül is egy súlyos hazugságáradat, amely azzal a nyilvánvaló céllal készült, hogy Magyarországot a futballon keresztül is a szégyenpadra ültesse, nyomás alatt tartsa olyan „bűnökért”, amelyek vagy nem is bűnök, vagy ha mégis, mások (például az angol szurkolók) mégannyira elkövetik.

Csakhogy miközben minket zárt kapus meccsekkel sújtanak egy rasszista, fehérellenes rituálé, a BLM-es térdelés kifütyüléséért meg néhány pohár pályára dobásáért, addig a mások himnuszát rendszeresen kifütyülő, az Eb-döntőn fél Londont földúló, az olasz drukkereket összeverő, saját színes bőrű játékosaikat lehuhogó angolok semmilyen büntetést nem kaptak. Mint ahogy a Gulácsi Pétert poharakkal megdobáló franciák sem.

Az agresszív szélsőliberalizmus bepofátlankodott a sportba, és onnan támad. Aki nem hódol be, azt halálra szekírozzák. Így érkezünk meg a Times cikkéhez, Balázs Péter nyilatkozatához.

„Az országban egyre növekszik a rasszizmus, az antiszemitizmus és az idegengyűlölet mértéke, amelyet Orbán kormánya támogat. Az emberek úgy érzik, szabadon kifejezhetik ezeket az érzéseket, ha fekete bőrű futballistát látnak. Lehetőségnek látják arra, hogy kifejezzék a ronda, idejétmúlt fasiszta nézeteket. Itt kevés afrikai bevándorló van, ami bátorítja őket arra, hogy hangot adjanak a gyűlöletüknek. Ez a kormány nem tiltja meg ezeket a megnyilvánulásokat, sőt támogatja őket” – közölte a Bajnai-kormány korábbi külügyminisztere.

Látható: egy becstelen hazudozóval állunk szemben. Sorolom, hogy miért. Magyarországon egyáltalán nem növekszik a rasszizmus, az antiszemitizmus, az idegengyűlölet. A nyugati országokkal összevetve nálunk elenyésző a rasszista, antiszemita támadások száma. Továbbá: nem, az Orbán-kormány nem támogat semmi ilyesmit.

Sőt, Szijjártó Péter külügyminiszter a magyar–angol után nyilvánvalóvá tette: nincs helye rasszizmusnak a stadionokban – de általánosításnak és kettős mércének sem! Azonkívül: a magyar szurkolók nem gyűlölik a színes bőrűeket. Ez egy újabb képtelen és alávaló hazugság. Ami onnan is látszik, hogy a magyar nemzeti bajnokságban lassan már több a színes bőrű játékos, mint a fehér, még sincsenek rasszista támadások, huhogás. A magyar toleráns, befogadó nemzet, mindig is az volt. És végül: nem igaz, hogy a kormány ne tiltaná a rasszista megnyilvánulásokat. Zéró tolerancia van.

Balázs Péter tehát pofátlanul hazudik. Bűnét tetézi, hogy egy külföldi lapban mocskolja a saját hazáját, ami a hazaárulás minősített esete. Persze, túlságosan azért nem lepődünk meg rajta. Tudniillik: Balázs elvtárs régi, kipróbált katonája a magyarellenes, nemzetközi köröknek. A 80-as években még a kommunisták szolgálatában állt, a katonai felderítésnek dolgozott, és impexesként részt vállalt Magyarország fejbúbig való eladósításában. A PestiSrácok által kikutatott, 1983-as állambiztonsági iratban ez áll: „Tapasztalataink szerint a katonai társszerv felvette és márciustól intenzíven foglalkoztatja dr. Balázs Péter kereskedelmi tanácsos elvtársat.”

A módszerváltás után Balázs elvtárs ülepet váltott, azóta Moszkva helyett Brüsszelnek nyal, látnivaló lelkesedéssel. Ami nem változott: most is hazánk ellen ügyködik.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Borítókép: Balogh Zoltán/MTI

Forrás: Magyar Nemzet,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább