Belföld

Azt mondja, megtámadták az SZFE-es pulcsi miatt

Egy ismeretlen nulla színésznő vagy, akit még a kutyák sem hugyoznak le? Mondd azt, hogy megtámadtak a fideszesek, a szemét jobbosok, és már rólad is szól a bal-lib média. 15 perc hírnév…

Valami Bajor Lili hívónevű valaki:

Na én nem vagyok egy nagy Facebook posztolòs ,de …
Ma SzFE-s pulcsiban ültem a Ferenciek terén, békésen iszogattam a kávémat amikor a semmiből konkrétan nekem jött egy férfi, hogy nyugodtan menjek tüntetni csak előtte kérjek Soros Györgytől pénzt, ő úgyis a haverom, ő majd ad nekem.
Kérdeztem hogy mi a valódi probléma ,nem válaszolt. Mondtam hogy akkor mostmár mondja ha leállt kötekedni ,kérdezzen bátran ha valamit nem tud. A válasz:
-Mondtam baszdmeg hogy menjél akkor a Sorossal szervezkedni !
Majd bement a templomba. Mondtam :
-Jó imádkozást Uram !
Éppen anyukámmal beszéltem telefonon, akivel egyszerre lettünk nagyon idegesek és közben ugyanannyira tehetetlenek is . Meg akartam várni ,de ha ki is jött volna és én el is mondhattam volna neki ami még bennem maradt akkor sem értette volna . Nem akarta. Azt gondolom ebben elsősorban nem a fizikai fölénye volt ijesztő .(Bár az mindenképp aggasztó tapasztalat hogy látványosan elfordultak az emberek , senki nem sietett oda segíteni .)
Innen üzenem ,hogy holnap is ebben a pulcsiban megyek dolgozni és hogy abszolút nem félek tőle!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább