Belföld

Az RTL Híradó Év embere 2021-ben Iványi Gábor lett

Iványi Gábor kapta a legtöbb szavazatot az RTL Klub nézőitől, így ő lett az RTL Híradó Év embere 2021-ben.

Iványi Gábor gyurcsányista lelkész meghatódott az elismeréstől, amely szerinte nem csak az övé, hanem azé a csaknem ezer emberé, akikkel együtt dolgozik.

Iványi elmondta hogy nem csak az lepte meg, hogy ennyien szavaztak rá, hanem az is, hogy egyáltalán a jelöltek közé került – olvasható az rtl.hu portálon.

„Meg vagyok mélyen hatva. Köszönöm szépen. Talán nem vagyok annyira hozzászokva, hogy az embereknek annyira fontos az, amit csinálok. Illetve amit Jézus mondott hajdan, hogy nincs próféta tisztesség nélkül, csak a maga hazájában. Ezt abszolút megtapasztalom” – fogalmazott.

A lelkész azt mondta az RTL Híradónak, hogy bár a legtöbben az ő arcához kötik a segítő tevékenységeket, de ezeket nem egyedül végzi, hanem csaknem ezer munkatársával együtt.

„Úgy tekintek magára a díjra, hogy az nem az enyém hanem mindannyiunké. Ugyanakkor felemelő érzés az is, hogy egy nagyon komoly, igazi versenytársakból álló közösségben lehetett ezt a sikert elérni” – mondta a lelkész.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább