Belföld

Az ország több pontjánál is határsértést követtek el

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 25 esetben összesen 132 határsértőt tartóztattak fel Homorúd, Katymár, Bácsbokod, Kelebia, Baja, Tompa, Solt, Vaskút, Kunbaja, Kecskemét, Kunfehértó, Felsőszentiván, és Hercegszántó közigazgatási területén adta hírül a Police.hu.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 21 esetben összesen 89 határsértőt tartóztattak fel

Mórahalom, Röszke, Zákányszék, Szeged, Pusztamérges, Tiszasziget, Öttömös, Szatymaz, Újszeged, Ásotthalom, Makó, és Kübekháza közigazgatási területén.

 

Győr-Moson-Sopron megyében a rendőrök 3 esetben összesen 38 határsértőt tartóztattak fel.

Tolna megyében a rendőrök 7 határsértőt tartóztattak fel.

Budapesten a rendőrök 2 esetben 2 határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során afgán, szír, egyiptomi, iráni, iraki, algériai, marokkói, palesztin, jemeni, török, tunéziai, és palesztin állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában 6 esetben Bács-Kiskun, és 2 esetben Csongrád-Csanád megyében a rendőrök összesen 139 főt akadályoztak meg a hazánk területére történő illegális belépésben.
Magyarország területén az elmúlt 24 órában 5 határsértőt fogtak el Szabolcs-Szatmár-Bereg és Tolna megyében. Embercsempészés miatt 2 fő ellen indult eljárás – írja a Police.hu.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább