Belföld Kiemelt

Az Orbán-kormány családpolitikája kiemelkedő

Sok mindenbe bele lehet kötni a Fidesszel kapcsolatban, de azon mindig meglepődünk, amikor az Orbán-kormány családpolitikáját támadja az ellenzék.

Összegyűjtöttünk pár családpolitikával kapcsolatos intézkedést, a teljesség igénye nélkül és arra a következtetésre jutottunk, hogy az elmúlt évtizedekben még csak ezt megközelítő segítsége se volt a gyermekeket nevelőknek.

A lista önmagáért beszél, íme: Családi adókedvezmény, Nők 40, Gyed extra, Nagyszülői Gyed, 25 év alatt SZJA elengedés, 4 és több gyerek anyáknak adóelengedés, CSOK, Babaváró, Ingyen tankönyv, ingyen üdültetés, nagycsaládos autóvásárlási támogatás, olcsóbb rezsi, hosszabb Gyes, Csed a bruttó 100%-a, megemelt Gyod, milliók lakásfelújításra, falusi Csok, első házasok támogatása, korlátlan ingyenes meddőségi kezelés, csökkentett vakok ÁFÁ-ja, ingyenes SMA kezelés, súlyos cukorbetegek támogatása, 5% ÁFA lakásépítésre, ingyen közműbekötés, ingyen étkeztetés, kresz vizsgadíj elengedés, nyelvvizsga díj elengedés, otthon melege program, testvérek közötti ajándékozás, öröklés illetékének eltörlése, babakötvény, diákhitel elengedés anyáknak, CSED-en, Gyesen és Gyeden lévő anyák kresz tanfolyamés vizsgadíj visszatérítés, 25 éve a legjobb termékenységi ráta. Ráadásul jövőre minden család visszakaphatja az egész évben befizezett SZJA-ját.

És végül jegyezzük meg azt is, hogy ezek egy világkríz kellős közepén van, hasonló helyzetekben a baloldaltól kőkemény megszorításokat kaptak a családok (is).

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább