Belföld

Az MSZP-s Tóth Csaba visszalép a zuglói előválasztástól

Visszalép az előválasztási indulástól Tóth Csaba, az MSZP-Párbeszéd zuglói jelöltje – jelentette be ő maga a „Mi történt?” címmel meghirdetett sajtótájékoztatóján.

Borul a moslék…

Tóth felolvasott egy nyilatkozatot, amelyben arról beszélt, hogy olyan támadások érték, amelyek ellen nem volt módja védekezni, és támogatói is kihátráltak mögüle.

Sérelmezte, hogy míg más kétes ügyekkel terhelt jelöltek mellett az ellenzéki pártok kiálltak, “addig mindenféle bizonyíték nélkül, mendemondákra hivatkozva az én miniszterelnök-jelöltem kihátrált mögülem.” Az ellene felhozott vádakra azt mondta: a helyreigazítási perek ilyenkor elveszítik az értelmüket, mert a néhány hónap múlva megjelent néhány soros helyreigazítások már senkit sem fognak érdekelni.

Tóth Csaba úgy gondolta: egy tisztességes választáson győzelmet aratott volna, de „a Fideszt idéző módszerekkel folytatott lejárató kampány” (amelyhez szerinte a sajtó is asszisztált), nem tudja napi szinten képviselni tovább a zuglói polgárokat.

Karácsony Gergelyt többször is „a volt miniszterelnök-jelöltemnek nevezte”. Elmondta azt is, hogy a kampány előtt azzal fenyegették meg, hogy ha nem száll ki a politikából, akkor megölik. Erről állítása szerint Karácsony Gergely is tudott.

„Nekem erre a politikai mocsárra nincs semmi szükségem. Úgy döntöttem, hogy visszalépek a jelöltségtől.”- mondta Tóth.

Forrás: Telex

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább