Belföld

Az Év EP-képviselője díjra jelölték Cseh Katalint

A hírt a Momentum EP-képviselője a közösségi oldalán osztotta meg követőivel. Cseh Katalin bejegyzéséből kiderült, „a díjat immár tizennyolcadik alkalommal ítélik oda a Parliament Magazine szervezésében, és több mint tizenhat kategóriában választják ki a díjazottakat”.

A momentumos képviselő azzal folytatta, hogy „a koronavírus okozta válságra adott válaszok” kategóriában jelölték, és megköszönte, hogy ott lehet az elismerés várományosai között.

„Amióta a vírus megjelent, alapjaiban változtak meg hétköznapjaink, folyamatosan azért dolgozom, hogy erre a kihívásra valódi és hatékony válaszokat tudjunk adni” – hangsúlyozta a jelölés kapcsán Cseh.

A posztból megtudhattuk, hogy a járvány megjelenésekor önkéntes orvosként dolgozott egy budapesti kórház sürgősségi osztályán, EP-képviselőként pedig az elsők között támogatta, hogy létrejöjjön a koronavírus utáni helyreállítási alap. „Továbbá nemrég az első, nevemet viselő EP-s jelentés is a városok előtt álló kihívásokról szól a koronavírus utáni időszakban” – emelte ki a baloldali képviselő.

Ez a kategória azért is különleges, mert közönségszavazással fog eldőlni, kinek ítélik oda a díjat.

„Ezért arra kérlek titeket, hogy szavazatotokkal támogassatok ebben a kategóriában”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább