Külföld

Az Európai Parlament LMBTQ-aktivista alelnöke több szállal is kötődik a magyar baloldalhoz

A HírTV szerint Dobrev Klárával és több momentumos képviselővel is együtt dolgozik Marc Angel, akit Eva Kaili bukott korrupt baloldali EP-alelnök helyére választottak az Európai Parlamentben.

Marc Angel luxemburgi szocialista politikus vezeti Brüsszelben az LMBTQ-képviselők csoportját. Ennek a testületnek a tagja a Gyurcsány-párthoz tartozó Rónai Sándor is.

Rónai Sándorral közösen szervezett tiltakozást Marc Angel a belga fővárosban a magyar gyermekvédelmi törvény ellen.

A budapesti Pride-on felmelegedett hangulatban vonult fel Marc Angel Dobrev Klárával, Kunhalmi Ágnessel valamint Gurmai Zitával.

A szocialistákkal való szoros viszonyát az is mutatja, hogy az MSZP egykori országgyűlési képviselője, Gúr Nándor fia, Gúr Roland az irodavezetője, aki 2014-ben a szocialista EP-lista harmadik helyezettje volt.

Rendszeresen támadja hazánkat és arról is vallott, hogy együtt dolgozik több magyar baloldali politikussal is, többek között Gyurcsánynéval.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább