Belföld Külföld

Az EP LMBTQ-ügyi nagykövete: Magyországon aggasztó az LMBTQ-közösség helyzete

olvasási idő:39 másodperc

Az Európai Parlament LMBTQ-ügyi nagykövete szerint hazánkban aggasztó az LMBTQ-közösség helyzete

Rövid portrét közölt a Vasárnap Riccardo Simonettiről, aki idén február óta teljesít szolgálatot az Európai Parlament lmbtq-ügyekért felelős jószolgálati nagyköveteként. A huszonnyolc éves Simonetti instagramos influenszerként tevékenykedik, ennek kapcsán kereste meg az Európai Parlament müncheni kapcsolattartó irodája. Riccardo Simonetti szerint hazánkban nagyon aggasztó az LMBTQ-emberek helyzete–hívta fel rá a figyelmet a Mandiner. 

A háromszázezer Instagram-feliratkozóval bíró Riccardo Simonetti az Európai Parlament szerint egy hiteles ember, amellett pedig évek óta kiáll az LMBTQ emberek jogaiért. Még egy mesekönyvet is írt a gyerekeknek a témában. Aki szeretne személyesen is találkozni Simonettivel, az figyeljen, mivel az LMBTQ-nagykövet még novemberben Magyarországra jön a Vasárnap.hu szerint. Az influenszer szerint hazánkban aggasztó az LMBTQ-közösség helyzete.

Forrás: Pesti Srácok,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább