Belföld

Az egri DK-s szerint tragikus állapotban van a magyar gazdaság

Dobó Népe: Az egri DK-s szerint tragikus állapotban van a magyar gazdaság.

A helyi DK-s Berecz Mátyás megint posztolt. Igazából csak az első mondatot olvastam és elég is volt, bár ne tettem volna. Az első mondat így szólt: “Orbán Viktor bejelentése beismerő vallomás arról, hogy a magyar gazdaság tragikus állapotban van.”

Ezek komolyan ennyire eltávolodtak a valóságtól, vagy valami párhuzamos univerzumban élnek? Mátyás, drága Mátyásunk! Ha tragikus állapotban van egy gazdaság, akkor adóemelesék vannak, megszorítasok vannak pont mint Gyurcsány főnököd idején. Akkor komoly munkanélküliség van. Akkor rohanni kell az IMF-hez mentőövért, hogy ne legyen fizetésképtelen az ország, mint 2008-ban.

Mátyás, ne légy már komolytalan! Ahol tragikus állapot van, ott nem fizetnek vissza egy egész évi személyi jövedelemadót a családoknak, ott nem duplázzák az orvosok bérét, ott nem engedik el a fiatalok adóját, ott nem adnak nyugdíjprémiumut, ott nem vezetik vissza a 13. havi nyugdíjat, ott nem csökkentenek adókat és még 6 havi fegyverpénzt se adnak.

Mátyás! Tragikus állapotban mindig a baloldali kormányok alatt került a magyar gazdaság, amit gyorsan megszorításoknak nevezett népnyúzás követett. Tragikus állapotban az összefogásnak nevezett káosz van, nem a gazdaság.

Több komolyságot Mátyás!

Forrás: Dobó Népe

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább