Külföld

Az “Az ördög” nevű transznő volt a bűnbanda vezetője, most elfogták

Európa egyik legkeresettebb bűnözője volt…

A német körözési nyomozók (LKA 23) Hamburgban elfogták Európa egyik legkeresettebb bűnözőjét: Leudis Isaac Corro Camacho -t (34).

A férfiként született Leudis C. Venezuelából származik, jelenleg transznőként él, “La Diabla” (Az ördög) a  beceneve.

A rendőrség szerint annak a bandának volt a vezetője, akik főleg transzneműeket toborzott Dél-Amerikában, nagyrészt Venezuelában, munkát ígérve nekik Spanyolországban. Az országba csempészet személyeket mellnagyobbítás és zsírleszívás műtétre kényszerítették, utána pedig Barcelonába, Madridba és Németországba vitték őket, ahol lakásokba zárták és szexuálisan kihasználták ezeket az embereket, a műtétek költségeit kellett ledolgozniuk kényszerprostitúció révén. De voltak akiket eladtak más csoportoknak.

A spanyol rendőrség többszőr próbálta letartóztatni, de mindig sikerült megszöknie német ex-rendőr barátjával. Rajta és egy profi litván jégkorongozón (Robert Licitis) keresztül sikerült végül bemérni tartózkodási helyét. A munkát segítette a banda  a közösségi médiába feltett (szex)hirdetéseinek lekövetése is.

A spanyol hatóságok riasztották a német rendőröket akik “Az ördögöt” letartóztatták. Az európai rendőrség a kontinens embercsempész-szervezeteinek kulcsszereplőjének tartja őt.

Az iratai alapján a rendőrség férfiként kezeli az “ördögöt”.

A spanyol rendőrség egy éve üldözi a 34 éves férfit, az Europol  listájára is felkerült spanyol kérésre.

Spanyolország egyik legkeresettebb bűnözője volt, a TOP listán olyan személyekkel, mint Antonio Anglés Martins (55) aki Spanyolországban három fiatal stoppos lányt “csábított el” egy társával még 1992-ben, megerőszakolta és megkínozta a lányokat, majd lelőtte őket. A holttesteket Valencia közelében temette el.

A listán ott a cseh Norbert Köhler (44) akit 212 kiló kokain Ecuadorból Madridba csempészésével vádolnak. Hazájában rendőröknek öltözött társaival kamionosokat állítottak meg, akiket megkínoztak és kiraboltak, de üzletembereket is raboltak el.

Köhler, Martins és La Diabla

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább