Kiemelt Külföld

Athén: Pokolgépet robbantott az Antifa

A Munkaügyi és Szociális minisztérium közelében robbantott egy anarchista csoport szombat hajnalban Görögország fővárosában, Athénban. Senki nem sérült meg.

Pokolgép robbant Athén központjában, a Munkügyi és Szociális Védelmi minisztérium közelében szombat hajnalban. Senki nem sérült meg, de az épület károsult és több szomszédos ház ablaka kitört – számolt be az ERTnews görög hírtévé az MTI szerint.

A robbanás előtt egy ismeretlen személy felhívta az Efimerida ton Syntakton című görög újságot, és arra figyelmeztetett, hogy 40 percen belül működésbe lép egy robbanószerkezet, amelyet a a Munkügyi és Szociális Védelmi minisztérium épülete közelében helyeztek el.

A robbantás elkövetését a Revolutionary Class Self-Defense, egy eddig ismeretlen anarchista csoport vállalta magára. A görög terrorellenes szolgálat vizsgálja az ügyet.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább