Belföld Kiemelt

Antifa-nyomozás: öngyilkos lett a pedofil felvételek tulajdonosa

Saját kezével vetett véget az életének az a férfi, aki a rendőrség szerint tulajdonosa volt az Antifa-nyomozás során talált pedofil felvételeknek – értesült a Blikk. A lap úgy tudja, azután akasztotta fel magát, hogy gyanúsítottként berendelték kihallgatásra, amelyre így már sosem kerülhet sor.

 

Rejtélyes haláleset borzolta a kedélyeket egy hónappal ezelőtt Biatorbágyon: május 18-án a település erdős részén, az egykori légvédelmi rakétabázis közelében egy holttestet találtak, amelyet jelentős helyszínelés követett.

Akkor a rendőrség a Magyar Nemzettel azt közölte, bűncselekmény gyanúja nem vetődött fel. A történet ezután vett még bizarrabb fordulatot: a Metropol stábja ellátogatott a helyszínre, ahol horrorfilmbe illő díszlet fogadta őket. Néhány méterre az akasztás helyszínétől egy kövekből kirakott tűzrakóhely közepébe valaki egy játékbabát rakott, amit aztán meggyújtott.

Mellette egy gumiabroncs hevert, mintha valaki végignézte volna, ahogy a baba egy része a tűz martalékává válik.Mindez még hátborzongatóbbá teszi információinkat, miszerint az öngyilkos férfié volt az adathordozó, amelyen – a rendőrség szerint – „12. életévét be nem töltött személy sanyargatását, vagy erőszak alkalmazását tartalmazó” felvételeket találtak.

A Magyar Nemzet ráadásul úgy tudja, a csaknem hetvenezer pedofil felvétel némelyikén 2-3 éves gyerekek láthatóak.

Az adathordozót a Jámbor András ellenzéki képviselő nevével fémjelzett Szikra Mozgalom aktivistájának, D. Krisztinának az otthonában találták meg a nyomozók, a tulajdonosa azonban nem ő, hanem az azóta elhunyt férfi volt.

A Párbeszéd frakciójában ülő Jámbor András és a Szikra Mozgalom a botrány kirobbanása óta azt hangsúlyozza, hogy a pedofil tartalmaknak nem az aktivistájuk volt a tulajdonosa, ám arra a Blikk kérdésére sem adtak választ, hogyan találhatták meg D. Krisztina otthonában a felvételeket. Azt is szerették volna megtudni tőlük, hogy ha nem is tagként, de lazábban kötődött-e a férfi a mozgalmukhoz, de választ erre sem kaptak.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább