Kiemelt Külföld

Anglia: transznő erőszakolt meg egy nőt

olvasási idő:1 perc, 4 másodperc

A bíróság elítélte Winter hölgyúrat….

15 évre börtönbe került egy transznemű nemierőszak elkövető “asszony”, aki megtámadott egy nőt, az áldozat az erőszakos támadás miatt zúzódásokat szenvedett.

A képen látható 49 éves Michelle Winter, a Godmanchesteri Buttermel Close-ból, (Cambridgeshire),  tavaly május 16-án erőszakolta meg a nőt ugyanazon a településen. . Az áldozat másnap jelentette a rendőrségen a támadást, ahol a nyomozók láthatták is a külsérelmi nyomokat, mely az áldozat testét borították. A megtámadott nő  elmondta nekik, hogy még mindig retteg és fél az erőszak miatt.

A nyomozók szorosan együttműködtek a The Elms Szexuális Bántalmazási Hivatal munkatársaival, hogy támogassák az áldozatot és a bíróságra kerüljön a vádirat Winter ellen. A magát nőnek valló , de férfi anatómiával rendelkező Winter január 15-én, testi sértést okozó nemi erőszak és erőszakos fizikai bántalmazás cselekménye miatt 15 év börtönbüntetést kapott.

A Cambridge Crown Court eljárása során David Farrell bíró különösen veszélyes egyénként jellemezte az elkövetőt, aki „egyértelműen hajlamos az erőszakra”. A nyomozók vezetője Jack Henderson elmondta: „Szeretném megköszönni a bátorságot, amelyet az áldozat tanúsított, aki az elszenvedett megpróbáltatások ellenére képes volt bejelenteni a bűncselekményt, és segíteni tudta az eljárást, és Winter példás büntetést kapott az igazságszolgáltatás szerint. “Remélem, hogy ez ítélet visszatartó erejű lesz Winter és mindenki más számára, aki úgy dönt, hogy szexuálisan bántalmaz egy másik embert.” (metro)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább