Külföld

Anglia befogadja az afgán migránst aki megerőszakolt és megfojtott egy 13 éves kislányt

Micsoda tolerancia…

Rasuili Zubaidullah afgán migráns részt vett egy 13 éves lány aljas csoportos megerőszakolásában és meggyilkolásában Bécsben 2021. június 26-án, miután a tinédzsert ecstasyval elkábították és a négy afgán egyikének lakásába csalták.

Miután megfojtották, Walner holttestét egy szőnyegbe tekerték és az utcára dobták. Míg a többi tettest letartóztatták, Zubaidullah úgy menekült el Ausztriából, hogy a franciaországi Dunkerque-ben embercsempészeknek fizetett, hogy segítsenek neki felszállni egy hajóra, amellyel illegálisan Nagy-Britanniába juthatott.

Július 18-án a határőrök menedékjogot adtak neki, majd a kelet-londoni Whitechapelben, egy adófizetők által finanszírozott szállón helyezték el.

Csak miután az osztrák hatóságok figyelmeztették a brit kormányt Zubaidullah gyilkosságban való részvételére, vették őrizetbe az Egyesült Királyság nemzeti kiadatási egységének tisztviselői 11 nappal azután, hogy brit földre lépett.

Ügyvédei azonban továbbra is azt állítják, hogy nem adható ki, mert Ausztriában nem emeltek hivatalos vádat ellene, és Zubaidullah egy hetet kapott arra, hogy fellebbezzen a bíró döntése ellen.

Annak ellenére, hogy számtalan példa van arra, hogy az Angliába hajón érkező migránsok nemi erőszakot, gyilkosságokat és erőszakos bűncselekményeket követtek el, és egyes esetekben dzsihádista terrortámadásokban vettek részt, továbbra is ingyenes taxiszolgáltatást biztosítanak számukra, amikor brit területre lépnek – írta meg a Summit News-ra hivatkozva a 888.hu

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább