Külföld

Andrej Babis: A migrációs paktum nem gyógyszer, hanem méreg

A Petr Fiala vezette balközép cseh kormány hozzájárult a bevándorláspárti paktum jóváhagyásához, ami éles bírálatokat váltott ki az Andrej Babis vezette ellenzék részéről.

Itt kimondom nyíltan, és nem félek tőle. A teljesen más kultúrájú, szokású és mentalitású emberek tömeges illegális migrációja olyan rákfenét jelent, amely tönkreteszi az európai társadalmat – fogalmazott Andrej Babis volt cseh miniszterelnök a cseh parlamentben.

„Ha nem kezdünk el tenni valamit ezen alattomos betegség ellen, néhány éven belül Csehország ugyanolyan helyzetben találhatja magát, mint Franciaország, Németország, Hollandia, Nagy-Britannia, Olaszország vagy Svédország” – tette hozzá.

Felidézte, hogy a Petr Fiala vezette balközép cseh kormány hozzájárult az uniós migrációs paktum jóváhagyásához, ami éles bírálatokat váltott ki (a Babis vezette) ellenzék részéről. Úgy vélik, a paktum a Közel-Keletről és Afrikából Csehországba irányuló bevándorlási hullámhoz fog vezetni – hívja fel a figyelmet a V4NA nemzetközi hírügynökség.

„A migrációs paktum nem gyógyszer, amely meggyógyítja az Európai Uniót, hanem méreg, amelyet Európa és kultúrája asszisztált öngyilkosságához használnak. A teljesen más kulturális környezetből érkező migránsok elutasítása nem a szolidaritás hiányának, hanem az önfenntartási ösztönnek a megnyilvánulása” – fogalmazott Babis, aki felhívta a figyelmet, hogy arra kényszerítik az országot, hogy több ezer újonnan érkezőt fogadjon be.

A migrációs paktumot a Fiala-kormány a cseh EU-elnökség idején tárgyalta és erőltette, nemrég pedig az Európai Parlamenten is átment.

„Rejtett menekültkvótákat tartalmaz, és arra kötelezi Csehországot, hogy pontosan Brüsszel elképzelései szerint fogadjon be migránsokat Afrikából és a Közel-Keletről, ami néhány éven belül a felismerhetetlenségig megváltoztathatja országunkat. A kormány minden túlzás nélkül elcserélte biztonságunkat, kultúránkat és életmódunkat az ellenőrizetlen migrációra, a bűnözés robbanásszerű növekedésére és társadalmunk szétesésére, ahogyan az ma Nyugat-Európa számos országában történik” – hangsúlyozta Babis, majd az európai parlamenti választásokra is kitért.

Ahogy fogalmazott: Nem azért akarnak bejutni az Európai Parlamentbe, hogy ott dolgozzanak és védjék a cseh nemzeti érdekeket, hanem a pénztárcájuk érdekeiért. Nem haboznak saját országukat Brüsszel vályújába dobni.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább