Belföld

Amikor Szabó Tímea gyűlölködésről papol

Amikor Szabó Tímea gyűlölködésről papol.

 

„Miután állítólag megütötte őt egy idős nő a Széll Kálmán téren. Majd hosszasan – farizeus módon – arról trillázott a Facebookon, hogy micsoda közállapotok vannak, s hogy a Fidesz-keltette gyűlöletcunamit meg kell fékezni. Persze Tímea, persze. Az alábbi komentben válaszoltam neki, most itt is közzéteszem: »Ne írd alá János, égni fog a város!«, »Bajszos szar!«, »O1G«, »Gyújtsd fel a jászolt!«, stb. Ki skandálja ezeket, szigorúan a nemzeti megbékélés jegyében? Segítek: a baloldali ellenzék aktivistái. Ki visítja fejhangon a Parlamentben, hogy Kásler miniszter egy hentes? Segítek: Szabó Tímea. Ki tolvajozik, ki emleget koncepciós pereket, ki beszél fideszesek lámpavasra húzásáról, vagy épp arról, hogy addig kell »satuba szorítani, amíg az illető elveszíti az idegrendszerét«? Segítek: a Momentum politikusai.

Ki fenyegeti a miniszterelnököt azzal, hogy a börtönben Viktóriává erőszakolják majd? Segítek: Jakab Péter. Ki delirál arról, hogy az Orbánhoz »hasonló diktátorok nem szokták túlélni az efféle rendszerváltásokat«? Segítek: Fleck Zoltán, Gyurcsány kedvenc jogásza. Ki fenyegetőzik a jobboldaliak földönfutóvá tételével, vagyonelkobzással? Segítek: Gyurcsány. Meddig folytassam még, Tímea? És ezek után kegyed merészel gyűlöletkeltésről papolni? Éppen Ön, aki kiképzett elvbarátaival és a nyugati hálózatokkal a háttérben éppen azon ügyködik, hogy polgárháborús hangulatot szítsanak az országban? Tényleg nem érzi a kialakult helyzetben a saját – egyáltalán nem parányi – felelősségét? A kérdés persze költői. Dehogy érzi. Sőt, jó bolsevik szokás szerint azzal vádol, amit folyamatosan ők követnek el. Ne hagyjuk az ilyen Szabó Tímea-féléknek összeugrasztani magyart a magyarral!”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább