Belföld

Ami miatt Ferinek szüksége volt Petire, az teljes mértékben megvan

Nincsenek egy súlycsoportban, egészen más ligában játszanak.

 

”Végül is egy Karácsony-féle karlendítéssel el lehetne intézni Jakabot. Eljátszotta a szerepét a cirkuszban, itt az ideje a szakállas nővel együtt levonulnia a porondról, hogy jöhessen végre a fő attrakció: Csöpi, az elefánt. De a dolog ennél picivel komolyabb.

Gyurcsány azt ígérte Jakabnak, hogy az összes többi ellenzéki párt leszalámizásával, egymás jelöltjeinek támogatásával, megosztva falvakat és városokat, Nyugat- és Kelet-Magyarországot, ők ketten fogják uralni a baloldali térfelet, hatalomra kerülve pedig egész Magyarországot. És Jakab ezt elhitte. Végigjátszotta Gyurcsány kottáját. És aztán ment a levesbe…

Nem lehet tudni, hogy a DK mögött álló, kétségtelenül jól szervezett munkásőrözvegy- és ifjúgárdista-különítményt kifejezetten utasították-e Gyurcsányék, hogy miután a kellő szavazattal bebiztosították Dobrev győzelmét az első fordulóban, tömegesen szavazzanak át Márki-Zayra, ezzel felhozva őt a harmadik helyre, Jakabot lepöccintve a pályáról.

Előfordulhat, hogy simán csak a Márki-Zay kultusz követőit sikerült ha nem is dobrevi szinten, de kellően fanatizálni ahhoz, hogy mind elmenjenek és behúzzák az X-et a bálványra. Igazából nincs jelentősége. Mert ami miatt Ferinek szüksége volt Petire, az teljes mértékben megvan.

A Jakab őrjöngéseire vevő, még megmaradt jobbikos szavazók leszavaztak, aláírtak, megadták az adataikat. Bekerültek a DK-s adatbázisba. End of story. Gyurcsánynak soha nem volt szüksége Jakabra. Nincsenek egy súlycsoportban, egészen más ligában játszanak. Gyurcsány a posztkommunista háttterével, a nemzetközi globalista hálózatba való kőkemény bekötöttségével egyértelműen az egyetlen, teljhatalmú vezető akar lenni azon az oldalon.

Ehhez felhasznál bármilyen puhapöcs/akarnok/naiv/sértett/stb. figurát, aki segítheti az ő céljait, akit ha kell, épp előtérbe tolhat, és/vagy aki megfelelő mennyiségű szavazót szállít neki (akár képletesen akár szó szerint szállít). Gyurcsánynak csak a szavazókra volt szüksége Jakabtól. Aki eddig kiválóan hergelte-hülyítette, most pedig tálcán hozta őket, elérhetőségekkel, személyes adatokkal. Most, hogy már ők is benn vannak a szemlőhegyi adatbázisban, innentől nincs többé szükség az önmaga hatása alá került kis mitugrászra. Felkészül: Karácsony Gelgely.”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább