Belföld Külföld Sport

Állítólag elkobozták a hollandok szivárványos zászlóit

Valakik elkezdték elkobozni a hollandok szivárványos zászlóit.

“Vasárnap délután a Hollandia–Csehország nyolcaddöntő mérkőzéssel búcsúzik a Puskás Aréna az idei labdarúgó-Európa-bajnokságtól. A mérkőzés előtt számos holland szurkoló érkezett Budapestre szivárványos zászlókkal, azonban a holland média értesülései alapján az UEFA utasítására a stadion és a szurkolói zóna előtt kötelesek leadni azokat. Azóta az UEFA hivatalos Twitterén cáfolta a híreket.” -Írja az Index.
Kíváncsiak vagyunk, mi lehet az igazság? Mindenesetre nem lennénk meglepve, ha álhír lenne, vagy szándékos szervezett provokáció. Esetleg a holland média gyártotta sztori, mert Rutte korábbi vágyát, hogy a magyarokat térdeltetni kellene, ilyen “szabálysértésekkel” lehetne indokolni. Tudjuk, hogy az új törvény a gyerekek védelméről nagyon bántja őket. A szivárványos propaganda gözerővel dübörög tovább az EB-n is. Mi maradunk a piros-fehér-zöld színeknél.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább