Belföld

Állatvédelmi kabinetet hozott létre a Mi Hazánk – nem értjük…

A közösségi médiában bukkantunk a kishírre, hogy  „a pályázati úton kiválasztott kabinet tagsággal, újjá alapították a Mi Hazánk Állatvédelmi Kabinetét”. Állításuk szerint ők „Magyarország legnagyobb nemzeti ZÖLD(sic!) pártja mely a parlamentbe, azaz a falig elviszi azokat az ügyeket, amiket képvisel.” 

Sikerként könyvelték el, hogy múltkoriban a párt alelnöke és „állatvédelmi szakpolitikusa” beállított egy menhelyre 1, azaz egy zsák tescos száraztáppal és egy tálca kutyakonzervvel megtekinteni az állatok helyzetét. A fenti párt említett alelnöke egyébként hobbivadász, aki szerint az az eredményes nap, amikor állatokat ölhet:

Dócs szerint ilyen ez szép és eredményes nap – ezzel büszkélkedik egy állatvédő?

Társa pedig a párt „állatvédelmi szakpolitikusa” volt akinek neve esetleg ismerős lehet, no nem az állatvédelem területéről, hanem ő volt az, aki korábban tájékozatást követelt a kormánytól a chemtrail tevékenységről.

És ez nem photoshop…

De térjünk vissza a hírhez és nézzünk bele a kommentszekcióba is, melyet egy országgyűlési képviselőjüknél találtunk. Elsőként egy Nagy Attila nevű felhasználó billentyűzetéből böffent ki ez:
„Csak óvatosan, ne toljuk túl, mint Fülöp Erik, akinek teljesen agyára ment az „állatvédelem”!”
Erre egy szimpatizánsuk kontrázott, hogy „már így is túl van tolva.”
Mire Nagy ismét hozta a formáját:

„Én is ezért aggódom, ugyanis a szélsőséges állatvédelem az agyament ballibsi szervezetek sajátossága.”

De ki is ez a Nagy Attila? És miért fontos, hogy mit ír ki?

Ő a Mi Hazánk korábbi budapesti elnöke, jelenleg pedig a párt sportkabinetét vezeti, tehát egy mi hazánkos politikus, aki a pártfegyelem szerint a párt álláspontját képviseli. Szóval ez a pártjuk álláspontja? Arra, hogy aki állatvédő, az „agyament ballibsi”  inkább nem is reagálunk…

Ui: Reméljük az állatvédelmet nem akarják majd ledarálni.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább