Kiemelt Sport

Alekosz nevű selejt: Hosszú Katinka szégyent hozott az országra

Kokain, TEK, szülés…

Az RTL és a celebvilág üdvöskéje, a Nagy Alekosz hívónevű selejtes végtermék megint alkotott, most éppen Hosszú Katinkáról posztolt. A Facebookon sikerült egy nagyot hánynia, amiért a háromszoros olimpiai bajnok tegnapi napja nem sikerült túl fényesen. Mint ismeretes, az úszónő ma hajnalban a hetedik lett a 200 méteres vegyesúszás olimpiai döntőjében, ugyanakkor a 200 pillangó előfutamától visszalépett.

Íme a bedezsolt testű, tornából felmentett selejt írása, amely után egy régi közmondás jut eszünkbe, miszerint ” addig jár a köcsög a kútra, míg a fogát ki nem verik”…:

KOKAIN
🇭🇺😡🇭🇺
Nem kokainozott ezis? A NER, ezt miért nem posztolja? Ja? Hogy anyám, én nem ilyen lovat akartam? Szégyent hozott a sportágra, országra.
💦
A bukott, kábítószer fogyasztó, terjesztő, dílerekkel kapcsolatot tartó kajakkenu világbajnok Kucsera Gábor után, most ez is lejáratott bennünket.
💦
Bezáratja az uszodát mertő fürdeni akar? Feleségül ne vegyelek? Többmilliós fizetéseket vesz föl, amit mi fizetünk, ez meg elbukik? Hozzák haza máris!
💦
Ha pedig annyira meg akar felelni a NER-nek, mint amennyire, tartson szürkegulyákat! Hátha attól nagyobb Magyar lesz. Szülni is kéne már!
💦
Erősen átkellene értékelni az élsportolók zsebeinek a kitömését, és azért a TEK is kiszállhatna néha, nemcsak facebook kommentelőkhöz.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább