Belföld

Aki az ellenzékre szavaz, a pedofília fokozatos legalizálására szavaz

Ők is a legalizálásra készülnek, mint anno a „holland srác”, Mark Rutte – hacsak végleg meg nem állítjuk őket- írja a PS újságírója Pilhál Tamás.

„Pulai András és Révész Sándor esete, vagy a gyermekvédelmi törvény elleni dühödt támadásaik mind azt bizonyítják: ha a magyarországi ellenzék hatalomra kerül, nemcsak az LMBTQ-propaganda előtt tárja szélesre az óvodák kapuit, de fokozatosan a pedofília és a zoofília törvényesítése felé is nyitni fog. Mert még soha, egyetlen esetben sem mondtak nemet a nyugati gazdiknak; sosem tettek mást, mint amit Brüsszelből és Washingtonból diktáltak nekik. Ők is a legalizálásra készülnek, mint anno a »holland srác«, Mark Rutte – hacsak végleg meg nem állítjuk őket.

Ugye, emlékeznek még Kaleta Gáborra? Hogyne emlékeznének, hiszen tele volt vele az összes »független-objektív« médium, hogy ő egy »fideszes pedofil«. Ez természetesen ugyanolyan züllött hazugság volt, mint a magyarországi ellenzék majd’ minden megnyilvánulása. Hiszen Kaleta tipikus karrierdiplomata volt, aki külügyi vonalon végigszolgálta az MSZP-SZDSZ-kurzust, a Fidesz csupán megörökölte őt. Csupán azért idézem föl a néhány hónappal ezelőtti »fideszes pedofilozást«, hogy annál gyönyörűbben látszódjon a kontraszt az ellenzéki vetítés és a valóság között. Hogy mindig azzal vádolják ellenfeleiket, amit ők maguk szeretnek elkövetni.

Tudniillik a pedofilellenes, gyermekvédelmi törvény miatt az ideiglenesen hazánkban állomásozó ellenzék és külföldi futtatóik irgalmatlan hadjáratot indítottak Magyarország ellen. A helyreállítási alap megvonásával és egyebekkel fenyegetőznek, amiért kőkemény szigorításokat vezettünk be a pedofilok ellen, és amiért mostantól nem lehet óvodások, kisiskolások fejét tömni beteges szexuális devianciákkal, nemátalakító műtétekkel.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább