Belföld Kiemelt

Afrikai válogatottnak nevezi Franciaországot a Jobbik önkormányzati képviselője, DK-s képviselő is kedvelte

A jelentős részben feketékből álló francia válogatott „Afrika válogatott”-nak hívta Fazakas Attila, a Jobbik székesfehérvári önkormányzati képviselője. 

A jobbikos képviselő, nem túl elfogadó bejegyzését a DK egyik önkormányzati képviselője, Ráczné Földi Judit is kedvelte, azonban azóta már rászóltak és visszavonta kedvelését. Fazakas Attilának a kommentmezőben sikerült továbbmennie, bőrszín alapján különbséget téve elkezdte ecsetelni, hogy a feketék valójában nem franciák. Nos… Ezzel alapvetően mi egyet is értünk, de a balliberálisok nem pont erre szoktak rasszizmust, nácizmust, fasizmust, meg minden hasonlót kiáltani? Szép kis fejmosás várhat rá a sajátjaitól.

„Zsolt Karsai számonra ebben nincs kettős mérce, nem értek egyet azzal, hogy egy nemzeti válogatottban olyanok szerepelnek, akiknek nincs közük az adott nemzethez, nem tagjaik az államalkotó nemzetek egyikének, vagy a helyben lakó őshonos nemzeti közösségek egyikének.
Ha a francia példa lesz ragadós a világban, akkor el fogunk jutni a klubcsapatok szintjére… ami szerintem nagyon nem jó.”

Németh Szilárdra kevesebbért kiáltott rasszizmust a Momentum

Szerintük nem méltó egy ilyen „rasszista megnyilvánulás” egy országgyűlési képviselőhöz. Remélik Kövér László megbünteti ezért.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább