Belföld

A visszavonulását fontolgatja Miklósa Erika

„És hát… 35 évig annyit voltam színpadon, hogy én már nem erre vágyom” – árulta el az opera-énekesnő.

A Magyar Szent István-renddel kitüntetett, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnő aktív karrierje hamarosan véget ér. Erről személyesen Miklósa Erika számolt be a Borsnak.

A lap pár napja készített interjút az opera-énekesnővel a 11. Televíziós Újságírók Díjátadóján. „Egy új szakasz kezdődött az életemben tavaly, a tanítás és a mentorálás felé kacsintottam, de kacsingatok tulajdonképpen már évek óta. Most pedig már kirajzolódni látszik, hogy ez az életutam.

Ha lehet ilyet mondani, az ember egészségesen akar majd egyszer elbúcsúzni a színpadtól, és ez egy nagyon jó jövőkép lehet.

Illetve jelen már. A tapasztalatátadás”

– áulta el a lapnak Miklósa Erika.

„Nem búcsúzkodom, de szerintem, ha egészségesen gondolkodik valaki, akkor nem hiszi azt, hogy ő örökké a színpadon fog létezni.

Én szeretnék úgy megmaradni a színpadon emlékként, akire jó volt ránézni, akit jó volt hallgatni.

És hát… 35 évig annyit voltam színpadon, hogy én már nem erre vágyom. Az a vágyam, vagyis úgy látom magam a jövőben, hogy fiatalokkal vagyok körülvéve, dolgozunk, ütjük a vasat… És nagyon tetszik ez a kép”

– mondta az opera-énekesnő.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább