Sport

A VIP-szektorból gúnyolódott a magyar válogatotton Sebestyén Balázs

„A döntetlent csak békével érhetjük el” – fogalmazott a rádiós műsorvezető.

Sebestyén Balázs, a Rádió 1 népszerű reggeli műsorának vezetője több posztban is beszámolt arról, hogy részt vesz a magyar válogatott németek elleni meccsén Stuttgartban. Mint ismert, Németország 2-0-ra nyert hazánk ellen, így Magyarországnak továbbra sincs pontja az Eb-n.

Sebestyén az Instagram-sztorija szerint nem tudta megállni, hogy ne kommentálja a pályán zajló eseményeket. Mint írta, „a meccs megnyeréséből ki kell maradni, a döntetlent csak békével érhetjük el”.

Sebestyén utóbbi mondatával vélhetően a Fidesz háborúellenes kampányára utalhatott.

Újabb hatósági eljárást indított az NMHH Balázsék ellen

Eközben az NMHH kommunikációs igazgatósága az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta, hogy korhatári besorolás vizsgálata miatt szerepelt a Médiatanács ülésének napirendjén a Rádió 1 Balázsék című műsorszámának május 13-án 6 óra 13 perctől közzétett epizódja.

A tizenkét éven aluliaknak nem ajánlott, azaz III. korhatári kategóriába sorolt adásban többek között

műtéti beavatkozásokkal tréfálkoztak obszcén módon.

A Médiatanács a hallgatói bejelentés nyomán hatósági eljárás indításáról döntött annak megállapítása érdekében, hogy a médiaszolgáltató, a Radio Plus Kft. a műsorszám közzétételével megsértette-e a klasszifikációs rendelkezéseket.

(MTI/Mandiner)

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább