Belföld

A Tisza Párt jelöltje nemrég nárcisztikus idióta baromnak nevezte Magyar Pétert

Nem a legszerencsésebben indult a fővárosi jelöltek megtalálása az új baloldali Tisza Párt számára. A héten jelentették be, hogy több budapesti kerületben elindulnak, köztük ellenzéki és kormánypárti vezetésűekben is. Bár elsőre az erzsébetvárosi Lajos Bélát is támogatták volna, de végül hamar kihátráltak a Színes Erzsébetváros nevű civil szervezet jelöltje mögül amikor a nemzeti oldal képviselői jelezték, hogy Lajos szélsőbaloldali migránspárti genderaktivista.

Végül a Tisza Párt a X., a XI., a XVII. és a XVIII. kerületben indít jelölteket, az utóbbi háromban Orbán Árpád és Dálnoki Áron közgazdászokat, valamint Balogh Balázs filmest, vendéglátóipari szakembert.

A X. kerületben eközben Barna Judit mögé állt be az amerikaiak és az EU által pénzelt párt. A képviselőjelölt kulturális menedzser és fesztiválszervező, nemrég pedig Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltségét köszöntötte Facebook-oldalán. A 444 úgy tudja, hogy a kampányában is részt vett. Mindez azért is érdekes, mert Magyar Péter eddig arról beszélt, hogy Vitézy indulása a Fidesz hackje, és többek között ezért sem tudja támogatni őt. Lajos Béla esetében is felmerült a sajtóban, hogy azért is hátráltak ki mögüle, mert korábban Vitézyt támogatta.

Barna Juditnak azonban a Tisza Párt élén álló baloldali Magyar Péterről is egészen kritikus véleménye volt egy hónappal ezelőtt. A kulturális szervező akkor Stumpf András újságíró Facebook-bejegyzése alatt fejtette ki véleményét a Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter által előadott magánéleti vádakra reagálva.

Barna gyomorforgatónak nevezte a verbális abúzust, amit ő Magyarnak tulajdonított, továbbá feltette a kérdést: valaki elhitte/elhiszi neki, hogy ő a hazát akarja megmenteni? Barna továbbá alávaló színjátéknak nevezte, amit Magyar Péter tesz.

Barna azt is írta az említett threadben: „Bármi is derül ki erről a baromról, a rajongók tábora nem fog apadni”. Továbbá: „aki egy szemmel láthatóan nárcisztikus idiótát a feleségével szemben véd, ott meg kell szólalni”.

Barna a Talpra, magyarok oldalán többek közt így mutatkozik be: „Hat évig dolgoztam a Budapesti Tavaszi Fesztivál és a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál programszervezőjeként, ahol a kultúra és művészetek iránti elkötelezettségem révén több művész és szervezet munkáját is támogattam. Minden részét szeretem a városnak, és küldetésemnek érzem, hogy másokat is bevonjak, és felhívjam a figyelmet Budapest kulturális értékeire”. A LinkedIn-profilján ugyanakkor azt találjuk, hogy 2021-ben hat hónapig projektmenedzser is volt a Petőfi Kulturális Ügynökségnél, 2016 és 2018 között zenei producer a Brain Barnál, továbbá 2020-ban szerkesztő a Manna FM-nél.

Úgy látszik van az a amcsi és brüsszeli pénz, ami után a „nárcisztikus idióta barom” hirtelen megszépül…

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább