Belföld

A szülők elsöprő többsége elutasítja a kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandát

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) felmérései is megerősítik, hogy a magyarok elutasítják a kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandát – mondta el a Ficsak alapítója vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán.

Király Nóra hangsúlyozta: a Ficsak saját berkeikben ezer embert kérdezett meg a kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandáról, és elsöprő többségük azt mondta, elutasítanak minden olyan kezdeményezést, amely a gyermekeket az iskolában és közintézményekben érzékenyítené a téma iránt.

Kiemelte azt is, nagyon fontos, hogy április 3-án – az országgyűlési választások napján – népszavazás lesz a témában, hiszen ekkor lehet felhatalmazást adni a kormánynak, hogy „az emberek akaratát képviselve tárgyaljanak a lobbistákkal és Brüsszellel”.

Nem szabad elfelejteni, hogy Brüsszel irányából micsoda hatalmas nyomás nehezedik a magyar kormányra ezzel kapcsolatban – fogalmazott a Ficsak alapítója.

Mint mondta, a szülők féltik gyermekeiket az LMBTQ-lobbitól.

A szülők feladata és kötelessége, hogy eldöntsék, mikor világosítják fel gyermekeiket szexuálisan, és fontos, hogy ezzel kapcsolatban külső hatás ne érje a gyermekeket – hangoztatta Király Nóra.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább