Belföld

A Soros szervezet az államalapítás ünnepén is tolja az LMBTQ propagandát

Soros György szervezete az Amnesty International az államalapítás ünnepén is az LMBTQ propagandával provokál.

Magyarország elfogadó ország, a magyarok sok bajba jutott emberen és országon segítenek. Viszont se az illegális bevándorlást se az erőszakos, agresszív szivárványos propagandát nem látják szívesen.

Magyarország sokszínű, rengeteg náció él háborítatlanul itt, nagyobb békében és biztonságban, mint a világ legtöbb pontján. Ez az LMBTQ közösségre is igaz, nem rég volt egy hatalmas vonulásuk Budapesten, békében, biztonságban. Sok országból azért jöttek erre az eseményre, mert nálunk biztonságosabb, mint a saját országukban. Hiába reméltek mást a szélsőségesen liberális szervezetek, ismét bebizonyosodott, hogy Magyarország egy elfogadó, biztonságos, toleraláns ország.

Mi megadjuk a tiszteletet, amíg mi is megkapjuk azt. Örülnénk, ha tisztelnék a történelmünket és a hagyományainkat és befejezném a politikai indíttatású provokációt. Vagy ha ez nem megy Gyurcsány Ferenc szavait idézve: “el lehet menni innen kérem, itt lehet hagyni minket!” Köszönjük!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább