Belföld

A pofátlanság magasiskolája a politikusok vagyonnyilatkozata

Inkább ne írnának semmit…

Eljött az idő, a parlamenti politikusoknak újra le kellett adni a vagyonnyilatkozatukat. Azt a nyilatkozatot, amibe azt ír amit akar a képviselő hölgy vagy úr.

A dokumentumokból aztán az újságírók szemezgettek. Ki-ki a saját hovatartozása szerint.

A jobbos sajtó a jobbikos Steimetz Ádámot emeli ki akinek 69 ingatlan van a nevén. Valószínűleg, ő az egyetlen, aki az igazságot írta. Aztán persze Gyurcsány is téma, akinek még autója sincs, de százmilliók vannak a számláján, és százmilliók mozognak követhetetlenül. Szél Bernadettnek 4 drága telefonja is van, sőt, szelfibotja is lett neki. Az ex-fideszes Hadházy is adományokból él.

A balos sajtónál Orbán és Rogán a téma, no meg Novák Katalin, aki nem is olyan régen 192 milliós hitelt kapott 8 azaz nyolc millió forintos önerővel. Rogánnak közel egy milliárd forintos megtakarítása van, miközben már 2011-ben arról pletykáltak a parlamenti folyosókon, hogy hatalmas party volt, ahol Antal a 2 milliárdos határ átlépését ünnepelte.  Orbánnak jelzáloghitele van, még 882 ezerrel tartozik. Nincs megtakarítása.

Ami látható, hogy minden politikus el van adósodva, tartoznak a szülőknek, magánszemélyeknek, bankoknak, a dokumentumok szerint kb. annyi megtakarításuk van, mint egy újpesti panellakó melósnak, a legtöbb csak résztulajdonos egy párnégyzetméteres szoba-konyhában.

Pofátlanság magasiskolája.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább