Belföld

A Pegazust meglovagolva szeretne hatalomra jutni a baloldal

olvasási idő:1 perc, 19 másodperc

Az ellenzéki média egyre elképesztőbb és hangzatosabb címekkel próbálja eladni a kémbotrányos sztoriját!

Július 16-án jelentette be a Direkt36 és a Telex, hogy a jövőben a 444.hu helyett a Direkt36 szerkesztősége a Telex felületén fogja publikálni oknyomozó cikkeit. Pár nappal később le is dobták az “atombombát”. Egy jól összehangolt, előre megkomponált, hangzatos sztorival robbantak be a hírek világába.

De amennyire hangzatos, annyira nélkülözi a konkrétumokat és a bizonyítékokat és miután az izraeli szoftvergyártó kilátásba helyezett egy sor pert, gyorsan vissza is hőköltek, az addig kijelentő módban íródott címeket átírták feltételesre.

Gyakorlatilag a világ összes országa használ kémprogramokat, nemzetbiztonsági, titkosszolgálati, terrorelhárítási célzattal. Ebből a szoftverből is vett legalább 40 ország. Erre a balliberáli média, szövetkezve a nemzetközi elvtársakkal bedobta a blöfföt, hogy őket figyeli Orbán Viktor. Főleg azokat az ellenzéki újságírókat, akik amúgy nem is léteznek Magyarországon a médiaterrorban. Természetesen konkrétum, bizonyíték nélkül teszik ezt és tudják, hogy mivel ez titkosszolgálati hatáskör, így nehezebb is nyilvánosan védeni az ügyet. Nem meglepő módon, ha utánanézünk, hogy kikre hivatkoznak a témában, szinte kizárólag Soros György által támogatott szervezeteket találunk.

Ez jó eséllyel egy okos, összehangolt Korózs Lajos lócitrom-díjas kamusztori a balliberális ellenzéktől és a kitartott médiájuktól.

Mindenesetre a balliberális média most az “addig üsd a vasat, míg meleg” elvet vallva lovagol a saját sztoriján egyre hangzatosabb, szenzációhajhászabb címeket adva a cikkeiknek.

Kíváncsian várjuk a folytatást, hogy vajon jönnek e bizonyítékokkal is (szerintünk nem), vagy tovább szövik a már-már hollywoodi mesét fenntartva az érdeklődést?

Zárszóként ötleteket nem szeretnénk adni, de szerintünk Soros György erőszakos befolyása a magyar ügyekbe és magyar belpolitikába igenis nemzetbiztonsági kockázat…

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább