Belföld Kiemelt

A pedofil politikus 2002-ben még MSZP-s színekben indult önkormányzati választáson

Nemcsak az LMP, Hadházy Ákos és az azóta már megszűnt 4K! támogatta az undorító pedofil-botrányba keveredett Kovács Gábor nagyatádi politikust, hanem 2002-ben az MSZP is mögötte sorakozott fel az önkormányzati választáson

– derítette ki az Origo.

Mint arról korábban beszámoltunk, a férfira hétfő este csaptak le Vas vármegyében az egyenruhások. Újabb részletek szerint a politikus egy 13 éves kaposvári kisfiút az erdő szélén kényszerített orális szexre.

A jelenleg letartóztatásban lévő Kovács Gábor 1994 óta mindig a nagyatádi 1-es számú önkormányzati körzetben indult. A 2014-es országgyűlési választáson a 4K! jelöltjeként mérettette meg magát, ahol csúfos veresége ellenére sem hagyott fel ambícióival. 2017-ben már az LMP mutatta be őt, mint a következő választáson induló jelöltjét.

Az ellenzéki párt oldalán található (azóta már törölt) információk szerint Kovács az LMP Somogy megyei szervezetének elnökségi tagja volt. Két cikluson keresztül, 1994 és 2002 között volt önkormányzati képviselő Nagyatádon, független színekben. Kovács Gábor 1994-ben és 1998-ban is a nagyatádi 1-es számú körzetben szerzett mandátumot.

2002-ben ugyanebben a körzetben azonban már nem függetlenként, hanem MSZP-s színekben indult Kovács Gábor.

A szocialista szín nem hozott számára sikert, 1994-es és 1998-as győzelme ellenére 2002-ben csupán 9 szavazatot kapott.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább