Belföld

A Mi Hazánk Mozgalom elutasítja az oltási igazolványt

A párt elnöke tartott sajtótájékoztatót…

A Mi Hazánk Mozgalom elutasítja az oltási igazolvány bevezetését – közölte a párt elnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

T. Ásotthalmi László azzal magyarázta az elutasítást, hogy egyelőre nem láthatóak az oltások hosszú távú hatásai, vagyis “egyfajta emberkísérlet zajlik a világon”. Ugyanakkor a vírus folyamatosan mutálódik, ezért arra kell felkészülni, hogy új oltásokat kell kifejleszteni – tette hozzá.

Hangsúlyozta: a Mi Hazánk nem oltásellenes párt, ám azért sem támogatják az igazolvány bevezetését, mert diszkriminatív intézkedésnek tartják.
Szerintük csak önkéntes lehet az oltás felvétele, azt nem szabad kötelezővé tenni; minden ilyen törekvéssel szemben tiltakoznak.
Azt kérik a magyar kormánytól, hogy vesse el az oltási könyv bevezetésének tervét – mondta T. Ásotthalmi  László.  ( A közösségi médiában nem lehet leírni a nevét.) (mti)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább